Szórakozás

Hargitai Bea különleges esküvőjére készül

A Prágában élő modell kezét néhány hónapja kérte meg amerikai párja, a menyegzőre pedig már az ősszel sor kerül.

Hargitai Bea 2008-ban ismerte meg szerelmét, Davidet és azóta elválaszthatatlanok. Mindenhová követi a férfit és a háziasszonyszereppel is elégedett. Június elején a lánykérés is megtörtént, ami olyan romantikusra sikerült, hogy a playmate nem bírt a könnyeivel.

“Hat éve vagyunk együtt, és mindig is tudtuk, hogy örökre együtt szeretnénk maradni. Ez nem is volt kérdés. Az esküvő is magától értetődő volt. Nem éreztük, hogy muszáj összeházasodnunk, de tudtuk, egyszer ez is elkövetkezik” – mesélte Bea az Esküvő Classic magazinnak.

 Fotó: Instagram

A szőke szépség az esküvő részleteiről is beszélt és kiderült, különleges kéréssel fordult a násznéphez.

“Az esküvő Görögországban, Mykonoson lesz. Tengerparti esküvőt szerettünk volna, és nem is olyan túl messze. Kicsi lesz a szertartás, kb. 8-an leszünk, csak a legközelebbi barátaink jönnek el. Mindig is ilyen esküvőre vágytam, mert az egyetlen dolog, amin aggódni szeretnék, hogy mennyire vagyok szép. Az egyetlen kérésem az volt, hogy mindenki viseljen fehéret és mezítláb legyen. A szertartás után elmegyünk egy étterembe, majd 2-3 napot eltöltünk a legjobb barátainkkal egy gyönyörű szigeten.”

 

15 érdekes dolog, amit eddig nem tudott a Harry Potter könyvek szerzőjérő, J.K. Rowling-ról. IDE kattintva elolvashatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik