Szórakozás

Katus Attila szerencsétlen a szerelemben

Az fitneszedző jó ideje nem talál párt magának, pedig már szívesen kipróbálná magát a családapa szerepében.

Katus Attila úgy érzi az egyedüllétnek is meg vannak az előnyei, mint a függetlenség és szabadság, de bevallotta néhanapján neki is jó lenne átélnie a kapcsolatok intimitását.

“Jól érzem magam szingliként is, de párkapcsolatban biztosan jobban érezném magam. A szakmámban nagyon szép sikereket érek el, nagyon sokat dolgozom, valószínűleg a hangsúly is arrafelé tolódik, úgyhogy türelmesen ki kell várnom azt a pillanatot, amikor rám talál a szerelem” – mondta Katus az Aktív kameráinak.

A 41 éves aerobik bajnok már évekkel ezelőtt is hangoztatta, hogy vágyik egy gyerekre, de ez még mindig nem teljesült. Úgy érzi, hogy magánéletében nem olyan szerencsés, mint munkájában, habár beismerte nem is fordít rá annyi energiát, mint karrierje építésére.

“A koromnál fogva már készen állok a családapa szerepre, de jelen pillanatban ez még várat magára. Kevésbé vagyok szerencsés a szerelemben, mint a szakmámban és talán nem is foglalkozok vele annyit, de optimista típus vagyok, tehát ez is össze fog jönni egyszer.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik