Szórakozás

Nagy Bandó András elárulta, miért titkolta új családját

A humorista mindenkit meglepett, amikor kiderült véget ért több évtizedes házassága és új fiatal barátnője van, akivel már közös gyereket is vállaltak.

Nagy Bandó András bevallotta, hogy házassága már régóta nem működött, bármennyire is próbálkoztak volt feleségével. Egyszerűen nem passzoltak össze.

“Nem ismer, aki azt hiszi, hogy könnyű és seb nélküli volt a válásunk. A bő négy évtized hozott örömteli napokat is, közös munkákat, kínlódásokat, pénz nélküli küzdést, utazásokat, bulikat, miegyebet. Egy életet éltünk, de ezt kétféleképp láttuk és látjuk, mindketten másképp. Két ember élt együtt 44 évet, és folyamatában vált bizonyossá, hogy akár összeillők is lehetnénk, mégsem passzolunk” – mesélte a humorista a Bestnek.

 Fotó: MTI

A 66 éves művész határozottan állítja, hogy nem az új szerelem tette tönkre kapcsolatát, a kétkedőknek pedig azt üzeni, sohase hangoztatta, hogy boldog házasságban élne. Éppen azért titkolta jelenlegi párját, mert szerette volna elkerülni a félreértéseket.

“Mi kényszerűségből maradtunk rejtőzve. Nem szerettem volna, ha az lett volna a látszat, hogy a különválásunk „egy nő miatt” történt. Azt reméltem, a feleségemmel elrendezzük mindazt, ami a mi dolgunk, azt követően pedig élhetem, élhetjük az életünket. Az észt osztók voltak kevesebben, de ők voltak a durvábbak is. Évekig egyikük sem figyelt a jelzésértékű mondataimra, egyszer sem beszéltem arról, hogy minket szétvet a boldogság.”

További részletek a Best magazin e heti számában.

És ezt olvasta már? VV Iza úgy ugrál, ahogy Krisztián fütyül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik