Szórakozás

Így menti meg házasságát Tornóczky Anita

Az állatvédő híresség egy év után békült ki férjével, most pedig arról is mesélt, hogy mi változott kettejük között.

Tornóczky Anita és férje nyolc év után, tavaly márciusban döntöttek úgy, hogy egy időre különválnak. Kapcsolatuk akkor mélypontra jutott, de tagadták, hogy szóba került volna közöttük a válás. Az egymás nélkül töltött év során mindketten kipróbálták másvalaki oldalán az életet, végül mégis visszataláltak egymáshoz.

Pár hónapja ismét egy párt alkotnak, de Anita akkor még túl frissnek találta kapcsolatukat ahhoz, hogy beszámoljon róla, most azonban elárult néhány dolgot.

“Tíz együtt töltött évet nem lehet olyan könnyen elengedni. A férjemmel megpróbáltuk külön is, de egy év után mindketten rájöttünk, szükségünk van egymásra, és adunk magunknak még egy esélyt. Igazából nincs se titok, se recept. Mindketten tiszteljük és szeretjük egymást, így megpróbáljuk minél inkább elfogadni a másikat. Megszoksz vagy megszöksz politika ez, hiszen nem vagyunk már tizenévesek, hogy folyton változzunk, ezért inkább mindketten sokkal több türelemmel és toleranciával viseltetünk egymás iránt” – mondta a Borsnak Tornóczky, aki agydaganattal is küzdött.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik