Szórakozás

Gyurcsík Tibiék kocsija biciklissel ütközött

Az X-Faktoros fellépéséről tartott hazafelé, amikor bekövetkezett a baleset. Autójuk árokba borult.

Gyurcsík Tibi, aki nemcsak a magyar, hanem a szlovák tehetségkutató döntőjében is bizonyított, szörnyű élményéről mesélt. Az őt és zenésztársait szállító autó elé egy részeg kerékpáros vágott ki, csak sofőrjük lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia.

“Nappal volt, de az ütközést nem tudtuk elkerülni. A férfi hirtelen kanyarodott be elénk, a sofőrünk azonnal fékezett és elrántotta a kormányt, de így is elsodortuk. Amikor láttam, hogy elénk vág, becsuktam a szemem, és azért imádkoztam, nehogy megöljük. Közben rettenetesen féltem, mert a kocsink vészesen sodródott az árok felé. Óriási szerencsénk volt, fel is borulhattunk volna. Végül csak a szélvédő tört be, amikor az autó az árokba rohant” – mesélte a Borsnak Tibi.

Az énekes elsőként rohant a sérült férfihez, akihez azonnal mentőt hívtak. “Eleinte nem fájlalta semmijét, gondolom, a sokk és az adrenalin miatt. Fel akart állni, és visszaszállni a biciklire. Mi nyugtattuk, hogy üljön le, nehogy nagyobb baja legyen. Rendőrt és mentőt hívtunk, a férfit végül súlyos zúzódásokkal kórházba szállították. Szerencsénk volt, hogy nem sérültünk meg, mert másnap egy klipforgatásra vártak minket.”

Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik