Szórakozás

Krasznai Tünde botrányosan viselkedett fellépésén

Az X-Faktor énekesnője egy duci szépségverseny sztárfellépőjeként borította ki a rendezvény szervezőit. Viselkedése állítólag vállalhatatlan volt.

Krasznai Tünde minősíthetetlen stílusával borzolta a hétvégi verseny szervezőinek idegeit. A rendezők szerint Tünde nem tudta a dalszövegeket, azért panaszkodott, hogy nem kap ingyen italokat és hosszú időre eltűnt egy férfival.

“Borzasztóan viselkedett, nem elég, hogy elhagyta a teremben a CD-n lévő zenei alapot, nem tudta a szöveget, csak halandzsázott. Rá­adá­sul hosszú időre eltűnt egy férfival. Panaszolta, hogy ő nem fogyaszthat ingyen a büfében, de ez mindegy is volt, mert mindenkivel meghívatta magát. Nem csak ingyenpiát kért, azt is elvárta volna, hogy vigyünk neki vacsorát, küldjünk érte kocsit” – mesélte a Borsnak az egyik szervező.

Fotó: Kummer János

A lap az énekesnőt is megkereste, aki egészen máshogy emlékszik a történtekre. A korábban kevés fellépése miatt panaszkodó Tünde tagadta a vádakat és azt is elmondta, hogy az említett úriemberrel mindössze 20 percet töltött, amikor is cigiztek és beszélgettek.

“Kikérem magamnak ezt a hazugságot! Hogy ne tudnám annak a két dalnak a szövegét, amit akkor is tudok, ha álmomban felkeltenek, hiszen az X-Faktorban is előadtam. Az pedig egyenesen nevetséges, hogy elhagytam a CD-met, ­éppen ők voltak azok, akik elkutyulták, ezért nekem kellett hazarohannom egy másikért, mielőtt továbbmentem volna a következő bulira. Mindezt a barátnőm is tanúsíthatja, aki elkísért a hétvégén” – mesélte magából kikelve Tünde, akit ismertsége óta elkerülnek a férfiak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik