Szórakozás

Véres búcsúval hagyja ott a TV2-t Száraz Dénes

A balhés rosszfiút alakító színész ma tűnik fel utoljára a Jóban Rosszban szappanoperában.

Mint megírtuk, a TV2 még áprilisban kitette a Jóban Rosszban egyik legnépszerűbb karakterét. Hiába Száraz Dénes óriási rajongótábora, most sokadjára, de most végérvényesen írták ki a sorozatból. A színész utolsó alakítását ma láthatjuk utoljára a TV2-n, a Jóban Rosszban írói próbálták minél emlékezetesebbé tenni a hattyúdalát, így Dénes akciódús jelenettel búcsúzhat rajongóitól.

“Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Ráadásul nem csak számomra volt iz­galmas, láthatóan a stáb is élvezte ezeket a mozgalmas forgatásokat. A kaszkadőrök bevonása pedig külön odafigyelést igényelt. Jó kis forgatási napot tudhatok magam mö­gött” – mondta a Borsnak a színész, aki kollégájával, a Rolandot alakító Seres Danival forgatta le a véres jeleneteket.

A Jóban Rosszban után Dénes egy kis pihenőre ment, de ősztől újra beleveti magát a munkába. A lap szerint nem maradt állás nélkül, több színháztól is kapott lehetőséget.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik