Szórakozás

Kembe Sorel civil szakmát tanul

A Jóban Rosszban színésze szeretne több lábon állni, hiszen anyagi helyzete továbbra sem rózsás, családját azonban muszáj eltartania.

Kembe Sorel már egyéves kislányáért is felelősséggel tartozik, akit pár napja mutattak meg először a nyilvánosság előtt. A sorozatszínész korábban is küzdött már anyagi gondokkal, akkor pincérkedésre adta a fejét, hogy kiegészítse jövedelmét, most pedig baristának tanul.

“Művelődésszervező szakon végeztem, ezért keresni akartam valami olyan képzést, ami kézzelfoghatóbb, piacképesebb. Elkezdtem böngészni a netet, és ráakadtam erre a képzésre.
Ha elvégzem, akkor minőségi helyekre is el tudok helyezkedni, hajóra vagy esetleg szállodába. Ha nyerek a lottón, akkor pedig lehet, hogy nyitok egy saját üzletet. Soha sem lehet tudni, mit hoz a jövő. A mai világban már muszáj több lábon állni. Nem egy nyugdíjas állás a miénk. A legjobbat remélem, de a legrosszabbra készülök fel” – árulta el Sorel a Blikknek.

A sorzatszínész amellett, hogy a kávékészítés nagyágyúja lesz, több területen is kipróbálja magát. Ezzel szeretné bebiztosítani családja jövőjét. “Amióta Zsófi visszament dolgozni kezdenek helyrerázódni a dolgok, de nem lehet bizonytalanságban tartani egy gyereket. Meghúzzuk a nadrágszíjat és a színészkedés mellett csinálok más dolgokat is. Spórolgatunk… Indián barátom videoklipeket gyárt. Lehet, hogy idén nyáron vele is dolgozom.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik