Szórakozás

Zuhanó spárgát fejleszt Aleska Diamond

A szexi híresség azon töri a fejét, hogyan spárgázhatna tandemugrás közben.

A négyezer magasságból történő tandemugrásra készülő Aleska Diamond elhatározta, hogy nem átlagosan fogja megélni első szabadesését. A volt pornószínésznő azt vette a fejébe, hogy a day of splits nevű hobbijának megfelelően a levegőben is szétteszi a lábát, bár azt még nem tudja, hogy ez mennyire kivitelezhető.

“Szerettem volna egy kis különlegességet belecsempészni az ugrásba, ezért arra gondoltam, hogy spárgázom majd esés közben. Tudom, hogy a fizika törvényei nem nagyon engedik ilyenkor a mozgást, de azért én keresem a megoldást arra, hogy egy ilyen extrém helyzetben is spárgázzak egyet. Ha másra nem jó, talán ezzel egy kicsit elvonom a figyelmem, és kevésbé hagyok teret a félelemnek” – mondta Aleska Diamond, aki most vasárnap a kaposújlaki sportrepülőtéren veti majd le magát a magasból egy L410-es repülőgépről. A zuhanás közel egy percig tart majd, ezt követően pedig öt percet ereszkedik amíg földet ér.

Fotók: machopoker.hu

“Alapvetően szeretem az extrém megpróbáltatásokat, de erre a feladatra még én is mély lélegzetvétellel bólintottam rá, amikor a Machopoker.hu csapata megkeresett. A magasságtól alapvetően nem félek, hiszen légtornászként hozzászoktam. Ugrottam már szabadesésben 14 méterről, de azért ez összehasonlíthatatlan ezzel az óriási magassággal. Egészséges félelemmel várom az ugrást, de mivel szeretem a kihívásokat, biztos vagyok benne, hogy képes leszek legyőzni” – tette hozzá a szexi híresség, aki azért már nagyon várja az ugrást.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik