Szórakozás

Repülőből ugrik ki Aleska Diamond


A volt pornószínésznő hamarosan négyezer méter magasból veti magát a mélybe egy repülőről.

Aleska Diamond tandemugrásra készül, július 27-én a kaposújlaki sportrepülőtéren négyezer méter magasból ugrik majd ki egy L410-es repülőgépről. A zuhanás közel egy percig tart majd, ezt követően pedig öt percet ereszkedik amíg földet ér. A volt pornószínésznő már hetek óta élete ezen néhány percével van elfoglalva, izgalommal várja élete legnagyobb szabadesését.

“Alapvetően szeretem az extrém megpróbáltatásokat, de erre a feladatra még én is mély lélegzetvétellel bólintottam rá, amikor a machopoker csapata megkeresett. A magasságtól alapvetően nem félek, hiszen légtornászként hozzászoktam. Ugrottam már szabadesésben 14 méterről, de azért ez összehasonlíthatatlan ezzel az óriási magassággal. Egészséges félelemmel várom az ugrást, de mivel szeretem a kihívásokat, biztos vagyok benne, hogy képes leszek legyőzni” – mondta Aleska.

Egy biztos, a szexi híresség biztonságban lesz a magasban, ugyanis tandemugrását a pókeroldal megbízásából az ország egyik legnagyobb és legidősebb ejtőernyős klubja, az Opitz Nándor Repülőklub szervezi.

Fotó: machopoker.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik