Szórakozás

Varga Viktor kiakadt nagymamája temetésén

Az énekes néhány hete veszítette el 83 éves nagyiját, akinek búcsúztatóján elvesztette önuralmát.

Varga Viktor a munkába menekül gyásza elől, de édesapja nagyon nehezen viseli a történteket. Az énekes annak örül csak, hogy a tragédia összehozta a szüleit, akik korábban elhidegültek egymástól.

“Az utóbbi időben már nem érezte jól magát, többször el is mondta, hogy már nem szeretne tovább élni. Amióta elvesztette a férjét, depressziós lett. Talán ő döntött úgy, hogy már nem jön ki a kórházból. Kiderült, hogy lábon kihordott egy szívrohamot, aminek következtében elhalt a szívének egy része. Édesapám kérésére műtötték meg, már lábadozott, amikor jött a rossz hír. Másnap reggel engedték volna haza, de úgy látszik, ezt már nem akarta. Mindenkinek nagyon hiányzik, de talán apukámnak most a legnehezebb. Én egész nap dolgozom, hogy gondolkodni se legyen időm, így csak az estéim borúsak, apu viszont otthon kinéz az ablakon, és látja a nagymamám üres házát” – mesélte a Borsnak Viktor, akinek a magánélete is elég zűrös volt mostanában.

Az énekes ráadásul a temetésen is kiborult, ugyanis nem tartotta megfelelőnek az ott elhangzott beszédet.

“El is zavartam azt az embert, aki a beszédet mondta, egyáltalán nem tartottam őszintének, ezért átvettem én a szót. Éppen az Édes életet forgattuk Horvátországban, amikor a gyászhír jött. Akkor, ott írtam neki egy verset, azt olvastam fel a temetésen.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik