Szórakozás

NAV végrehajtás Csézy cége ellen

Bajban van a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjének megnyerésével ismertté vált énekesnő.

Csézy a Blikk információi szerint az éneklés mellett több mindennel is próbálkozott, vállalkozása tevékenységi körében ugyanis megtalálható a reklámügynöki tevékenység és a médiareklám is, vagyis láthatóan tudatosan készült az éneklés utáni életére is, nem lesznek megélhetési gondjai.

Fotó: TV2

A siker több papírmunkát is hozott magával, amely minden bizonnyal elkerülte a figyelmét, ugyanis tavaly hatszor került a Csézy-Production Kft. a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási eljárás alatt álló adózók listájára. A cégbíróságon vezetett nyilvános adatok szerint a 2013. december 25-i időpont után fél évig nyugta volt Csézynek, nem került szembe az adóhatósággal, ám június 25-én ismét felkerült arra a bizonyos listára. Csézy – aki korábban a Blikknek megüzente, nem kíván erről a témáról beszélni – nem panaszkodhat, a cég alapításának évében 1,1 millió forint volt a nettó árbevétele, 2012-ben pedig már 7,2 millió forint.

A tavalyi évéről azonban egyelőre nincsenek információk, ugyanis más cégekkel ellentétben ő még nem tette közzé a tavalyi év nyilvános mérlegét, amely az eredmé­nyeit és a bevételeit mutatja, a csúszás miatt akár még büntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik