Szórakozás

Bárdosiék elárulták születendő gyermekük nevét

A birkózó felesége 13 hetes terhes és az ultrahangos vizsgálaton már az is kiderült, hogy milyen nemű lesz a kicsi Bárdosi.

Bárdosi Sanyi és párja, Ildi nagyon boldogok, hogy végre szülőkké válhatnak, hiszen már tervezték a családbővítést. A várandós kismama kezdetben nagyon nehezen viselte a terhességet, most már azonban sokkal jobban van. Férje ennek ellenére óvja mindentől, így azt sem engedi neki, hogy eddzen.

“Minden rosszullét, ami szóba jöhet, azt én megéltem, de szerencsére, ahogy mondták is, a 12. hét után jobb lett. Picit mozgok, de visszavettem, egyébként meg kedvem sem volt, örültem, hogy erőt tudtam venni magamon” – mesélte Ildi a Mokka stúdiójában, ahol kerekedő pocakját is megmutatta.

A pár arról is beszélt, hogy a legutóbbi orvosi vizsgálat során, azt is megtudták, hogy kisfiuk fog születni, aki a Bárdosi Sándor nevet viszi majd tovább.

“99%-ra mondták, hogy fiú lesz, merthogy nagyon jól megmutatta magát” – kezdte a leendő anyuka, majd elárulta, hogy semmi gondja nem volt azzal, hogy férje maga után akarja elnevezni a picit. “Én nem is akartam mást, tisztelem ezt a hagyományt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik