Szórakozás

Radics Gigi férjet keres nem kalandot

A fiatal énekesnő gőzerővel építi karrierjét, ezért a szerelmet is mellőzi életéből. Egyébként sem vágyik futó kapcsolatokra, egyből a nagy Ő-be akar belebotlani.

Radics Gigi mindig is egy érett gondolkodású és visszafogott lány volt, pedig idén nyáron még csak a 18. születésnapját fogja ünnepelni. Ennek ellenére a Megasztár felfedezettjének komoly elképzelései és elvárásai vannak jövendőbelijével szemben.

Giginek – aki legutóbbi dala kapcsán elárulta, hogy őt is érték már rasszista támadások származása miatt – nincs párja jelenleg, de azt szeretné, ha majd egyszer közel enged magához valakit, az már a férje legyen.

“Egyelőre nem keresem a szerelmet, csak várom, hogy megtaláljon. Nem nagyon engedek közel magamhoz senkit, mert nem tudom, hogy a Radics Gigit szeretik vagy az embert. Nekem pedig az a fontos, hogy az embert szeressék mindenféle téren, ez a legfontosabb. Szerintem még amúgy is ráérek, és majd jön a szerelem, ha jönnie kell. Nagyon konzervatív vagyok ezen a téren a neveltetésemből adódóan is. Lehet, hogy fiatal vagyok még, de én egy olyan embert szeretnék magam mellé, aki örökké velem marad, aki a lelki társam, megért és imád. Az is fontos számomra, hogy szakmabeli legyen, nem feltétlenül énekes, de például zenész, csak hogy megértse, amit csinálok” – részletezte Gigi a Hir24-nek.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik