Szórakozás

Klapkát teljesen kimerítette a nászút

A milliomos ötödik házasságát ünnepelte Siófokon, ami elég fárasztóra sikeredett, ha tehette a medence partján horkolt.

Klapka György egy hónappal ezelőtt kötötte össze életét hivatalosan is élettársával, Kiss Marival. Az aranyember ötödik lagzija annak ellenére is jól sikerült, hogy barátja, Koós János leparasztozta a násznépet. Az „ifjú pár” nászútja célpontjául a magyar tengert választotta, Klapka pedig már a nászéjszakáról is beszámolt. A kéthetes nyaralás során azonban a milliomos jócskán megfáradt, amiről a Blikk olvasóriportere fotót is készített.

“Két hete, hétfőn érkeztek Klapka úrék a nászútra. Nem egyedül jöttek, hozták az unokákat is, akikkel rengeteg időt töltöttek. Sokat pihentek, napoztak és beszélgettek. Klapka pedig, ha nem a gyerekekkel játszott, akkor az árnyékban aludt, általában tátott szájjal” – árulta el a szemfüles olvasó.

 
Az üzletember a róla készült fotó láttán készségesen mesélt nászútjáról és azt is bevallotta, hogy reggel és este is volt, aki lefárassza.

“Két hetet töltöttem Siófokon, ez volt a nászút. Nem is tudom, hogy a nappalok voltak kimerítőbbek az unokáimmal, Szófiával és Juliettel, vagy az éjszakák a nejemmel. Egy nagy baj volt: isteni kaját adtak és rengeteget; sajnos híztam is öt kilót, aminek az orvosaim egyáltalán nem örülnek, mert tartani kéne a súlyomat. A jó étek, az unokákkal való hancúrozás, Marival az esti „magánprogramunk” tényleg kimerített. A fotó is biztosan egy jó kis svédasztalos kajálás után készülhetett, amikor bezabálva elszunyókáltam, mert nem volt korábban ekkora a hasam” – mondta Klapka a Blikknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik