Szórakozás

Koós büdös parasztozott Klapka lagziján

Az énekes egy rövid előadással lepte meg ötödszörre nősülő barátját, de a performansz nagyon kínosan végződött.

Koós János is ott volt vasárnap a Barabás Villában az aranyember lagziján, ahol egy rövid műsorszámmal lepte meg az “ifjú párt”. Először egyedül, majd feleségével, Dékány Saroltával duettben adott elő egy dalt, végül Ady Endre: Héja-nász az avaron című költeményét énekelte volna el, de a násznép moraja megzavarta. Első alkalommal még csak csendet kért, de miután a kerthelyiségben beszélgető vendégek továbbra sem hallgattak el, Koós bekeményített és rájuk förmedt: “Kuss legyen odakint, büdös parasztok!”. Ezután persze mindenki lélegzetvisszafojtva várt.

Fotó: TV2

“Janinak teljesen igaza volt! Néhány alkalmazottam már spiccesen nem vette észre, hogy milyen komoly verssel köszönt minket. Ez egy drámai költemény, amelyet halkan kell elkezdeni, és később erősödik a dinamikája. Köszönöm Jánosnak és Sacinak a kis műsort, örök emlék lesz számunkra” – árulta el a Blikknek Klapka.

A vendégek azonban nem voltak elragadtatva Koós János előadásától: “Szerintem ez a halállal végződő, véresre marcangolt, avaron kimúló madarakról szóló vers nem esküvőre való, és a művész úr is be volt már csiccsentve egy kicsit, talán ezért volt türelmetlenebb, s üvöltött rá a násznépre, ami nem esett jól, mert mi mulatni jöttünk ide” – mesélte az egyik meghívott.

Végül a színész is megszólalt és elmondta, miért akadt ki ennyire: “Saci itthon mondta, hogy kicsit szigorú voltam, de remélem, nem bántottam meg senkit. Az ifjú pár érdemelte volna meg főként, hogy megtiszteljék őket és e csodálatos költeményt két perc figyelemmel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik