Szórakozás

Cinthya Dictator fehérneműben bulizik

Varga Viktor kedvese nem bajlódik felsőkkel, kizárólag melltartót visel, ha elindul otthonról. Ez már a védjegyévé vált.

Cinthya Dictator eddig is különcségéről volt ismert, így az sem meglepő, hogy az Édes Élet sztárja egy elegáns partin is csupán egy alig takaró melltartóban jelenik meg. Az énekes szerelmével, Varga Viktorral állandóan hadakozó lány azt is elárulta, miért döntött a lenge ruhadarab mellett.

“Valami különlegeset akartam, amiről mindenki azonnal felismer idén nyáron. Kitaláltam, hogy fürdőruhaanyagból a szivárvány minden színében varratok melltartószerű topokat, s hosszú derékszoknyákkal viselem majd. Pillanatok alatt összeállt egy teljes egyedi kollekció” – mesélte Cinthya a Borsnak.

Az mindenesetre biztos, hogy alakján nincs semmi szégyellnivaló, így bátran mutogathatja, annak ellenére, hogy utál sportolni, és diétázni sem szokott. “Hat évig teniszeztem, nekem ennyi volt a sport egész életemre. Nem vagyok rá büsz­ke, de utálok edzeni. Szerencsére azonban diétáznom sem kell, annyit ehetek, amennyit akarok.”

Fotó: Facebook / Simándi Etelka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik