Szórakozás

Bálint Antóniának több udvarlója is akad

A korábbi szépségkirálynő egy hatalmas rózsacsokrot kapott a minap egyik rajongójától, miközben egy másik férfi társaságában töltött el egy kellemes estét.

Bálint Antónia 100 szál vörös rózsát kapott, aminek annyira örült, hogy azonnal megosztotta a hírt közösségi oldalán. Nem meglepő tehát, hogy azonnal megindultak a találgatások, mi szerint Toncsi újra szerelmes. A médiaszereplő azonban eloszlatta a pletykákat:

“Nincs új szerelem az életemben. Ezt a csodálatos csokrot egy kedves Facebookos rajongóm küldte. Boldog pedig nem a szerelemtől vagyok sajnos, hanem attól, h vannak még ilyen férfiak a világon.
Köszönöm ez úton is a csodálatos csokrokat az ismeretlen fiatalembernek!” – írta Antónia közösségi oldalán.

Fotó: Facebook

Mindeközben a sztárt lebuktatta egyik rajongója, aki elárulta, hogy látta Toncsit egy ismeretlen férfivel vacsorázni, ahol ugyancsak feltűnt egy rózsacsokor. Antónia a megkeresésünkre elmondta, hogy a két férfi és a két csokor sem ugyanaz.

“Egy régi barátommal vacsoráztam, akivel már vagy fél éve nem találkoztam. Most elhívott és csak beszélgettünk. A rózsa nem feltétlenül jelenti azt, hogy randi volt, lehet, hogy csak kedvességből kaptam” – árulta el a Hir24-nek Antónia, aki azonnal zavarba jött, mikor rákérdeztünk, hogy számít-e romantikus folytatásra. “Hát, nem hiszem…” – válaszolta sejtelmesen.

Forrás: Facebook / Bálint Antónia Rajongói Oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik