Szórakozás

Ilyen hűtlenek a magyar celebek

Nem az x-faktoros Király L. Norbi volt az egyetlen, aki bevallotta, hogy félrelépett. De vajon a hűtlenség megbocsátható? Szavazás!

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, Király L. Norbi bevallotta: nem elég, hogy válik a feleségétől, de meg is csalta őt, amiről a fiatal nő nem is tudott.

Azonban nem Norbi az egyetlen híresség, aki nem tudta kordában tartani a vágyait. A lista hosszú lenne és nők, férfiak egyaránt szerepelnek rajta. De mi most Norbi kapcsán csak a férfiakkal foglalkozunk, illetve megkérjük a Hír24 olvasóit, hogy szavazzanak. Megbocsátható a hűtlenség?

Korábban Kökény Attila vallotta be, hogy megcsalta a feleségét, akivel a történtek miatt két hónapra külön is váltak. 
Boros Lajos pedig a FEM3 kamerái előtt vallott Joshi Bharatnak. A rádiós őszintén tárulkozott ki az indiai sorselemző előtt. Lajos elmondta, amikor 1972-ben megnyerte a Ki mit tud?-ot, tapadtak rá a nők, ám akkor még nagyon szerelmes volt a feleségébe.

“A legjobb vadászati időszakban nekem nem volt töltényem” – fogalmazott Boros. A rádiós azt viszont nem állítja, hogy soha nem csalta meg a párját, amiért néha megtette, az azért volt, mert nem akart anélkül meghalni…
3-4 éve Schobert Norbi sem titkolta, hogy nem tudott hűséges maradni Rékához. A válságot túlélte a kapcsolatuk és most úgy tűnik, hogy jobb, mint valaha.

De nem csak a celebek képesek ilyen szintű kitárulkozásra. A Jobbik elnöke, Vona Gábor például a könyvében vallotta be, hogy rossz útra tért.
“Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt” – írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik