Szórakozás

Parókás lábvillantással búcsúzik Molnár Andi

A SportKlub arca egy fotósorozat kedvéért változott át: a művészi felvételeken fátyol és különleges paróka gondoskodik arról, hogy Andira szinte rá se lehessen ismerni. A MezTelenül műsorvezetője a képekkel zárja le élete egyik meghatározó szakaszát, búcsúzik a versenytánctól.

Molnár Andi a saját örömére állt Koch Balázs fotós fényképezőgépe elé. A műsorvezető úgy érzi, a furcsa és egyben szexi fotókkal a versenytáncnak is búcsút int.

Fotó: RedLemon

“A közelmúltban komoly változás köszöntött az életembe: véget ért a Szombat Esti Láz, a SportKlub és a műsorvezetés lett az első az életemben. Ez az én búcsúm a versenytánctól, hogy a képeket nézve mindig emlékezhessek erre az időszakra” – mondta el Andi, aki azt is elárulta, hiába a képernyős rutin, felszabadultabban mozog a fényképezőgép előtt, mint a kamerák kereszttüzében. A SportKlub műsorvezetője elégedetten néz “képbe zárt emlékeire”

“Nagyon tetszik a végeredmény, imádom a művészi igényű fotókat. A barátom is rajong a képekért, de nem csak miattam, a különleges fotótechnika is lenyűgözte” – tette hozzá a műsorvezető, akinek egyébként állítólag milliókat ér a teste.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik