Szórakozás

Szerelmével szelte a hullámokat Iszak Eszti

Közösen bontott vitorlát Iszak Eszter, Ada, Dobrády Ákos és Nagy Ervin.

Rendhagyó legénységgel rajtolt a The Famous Grouse vitorlása Balatonfüreden. A 46. Kékszalag Vitorlásversenyen közösen szállt hajóra Iszak Eszter és párja, Dobrády Ákos, Ada, valamint Nagy Ervin. Míg a színész gyakorlott vitorlázóként csatlakozott a legénységhez, a VIVA TV népszerű műsorvezetője és vőlegénye első közös vitorlásélményének vágott neki.

„Többször vitorláztam már, de ez volt az első alkalom, hogy Ákossal együtt szálltunk vízre. Néhány éve az augusztus huszadikát is egy hajón töltöttem. Hatalmas élmény volt, akárcsak a Kékszalag, ahol szakmai oldalról is kicsit közelebb kerültem ehhez az izgalmas sporthoz” – mondta Iszak Eszti, a VIVA TV csinos műsorvezetője.

„Régebben egy barátom hajójával vitorláztunk már a Balatonon, egy nagyobb baráti társaság pedig rendszeresen visszajár Horvátországba. Tervezem, hogy valamikor én is velük tartok majd, főleg, hogy most már a Kékszalagon szerzett tudást is tudom kamatoztatni”- árulta el Dobrády Ákos.

 Facebook: RedLemon

Nagy Ervin rendszeresen hódol a népszerű vízisportnak, amely már kellemetlen emlékeket is okozott számára.

 „Többször vitorláztam már, ha tehetem, évente legalább egyszer kihajózok. Nagyon kedvelem, bár korábban volt egy komolyabb kézsérülésem, amikor úszva próbáltam utolérni egy vitorlást” – mesélte a színész, aki amellett, hogy gyakorlott búvár, rendszeresen vízisíel a Dunán.

Az RTL Klub műsorvezetője, Ada feledhetetlen órákat töltött a magyar tengeren, azonban továbbra is inkább a szakemberekre bízza az irányítást.

„Hatalmas kaland volt a Kékszalag a fajdkakasos whisky csapatával, de rendkívül komoly technikát igénylő sport, így ha tehetem, a jövőben is inkább utasként lépek majd fedélzetre. A vitorlás mellett a motorcsónakkal is gyorsultunk a Balatonon, ami külön élmény volt” – számolt be Ada a kalandról.

Ajánlott videó