Szórakozás

Keleti hangulattal relaxál a Polyák-Homonnay páros

Az ismert színész házaspár néha napokig nem találkozik, mert annyira elfoglaltak. Egy-egy wellness hétvégével azért meglepik magukat időnként.

„Egyszem nőként nekem kell a három fiút koordinálnom. Külön taktikát kellett kitalálnom arra, hogyan szervezzem a család életét” – meséli Polyák Lilla, aki a határidőnaplója mellett laptopján is vezet egy kis nyilvántartást arról, hogy éppen ki merre tart és mit csinál.

“Nekünk a nyár nagy része is a munkáról fog szólni, Zsolt a Háry János bemutatójára készül, nekem pedig az őszi Karcolás koncertem ad sok feladatot. Bulek – ahogy mi hívjuk a kisebbik fiúnkat – most ballagott az oviból, kitalálta, hogy velem tart a nyáron és ugyanazt fogja csinálni, mint anya. Hát, mozgalmas nyara lesz” – nevet a színésznő.

Lilláék szabadidejüket természetesen a gyermekeiknek szentelik, viszont van néhány olyan nap az életükben, amikor motorra pattannak és nekivágnak az országnak, mindezt kettesben, vagy éppen a barátaikkal teszik.

„Mindketten imádjuk a motorokat, és a sebességet – veszi át a szót Zsolt – a foci és a tenisz mellett a motorok a legnagyobb szerelmeink. Amikor nekivágunk az országnak sosem tervezzük meg, hogy aznap éppen hol fogunk aludni. Legutóbb például Eger felé vettük az irányt, de hirtelen akkora eső szakadt a nyakunkba, hogy bemenekültünk Egerszalókon egy mesés szállodába. Lilla nem győzte kapkodni a fejét, hogy milyen világba cseppentünk. 14 éve vagyunk házasok és már több alkalommal azért nyaraltunk Törökországban, mert eddig azt hittük, hogy csak ott tudunk a mesés kelet világának részesei lenni. Erre itt is kinyílt előttünk a magyar Marokkó” – meséli Zsolt.


Fotó: FényPont-Média

A házaspár azt is elárulta, hogy egy-egy hajszoltabb időszak után igencsak rájuk fér a kényeztetés, és hogy a keleti gasztronómián kívül a wellnesst szeretik a leginkább. Igazi hammam függőknek tartják magukat. Mindketten imádják a török fürdőt és a keleti wellness élményeket, ők így tudnak csak igazán feltöltődni.


Fotó: FényPont Média

Ezt olvasta már? Kibékült Sarka Kata és Szabó Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik