Szórakozás

Szomszédjától szokott kölcsönkérni Kiszel Tünde

A naptárdíva meglepően jó kapcsolatot ápol szomszédjával, Rózsika nénivel.

Kiszel Tünde és Rózsika néni már legalább tizenöt éve falszomszédok egy budapesti társasházban, ezidő alatt a jó szomszédi viszonyon túl barátság is kialakult közöttük.

“Mindketten intenzíven jelen vagyunk a másik életében, nagyon szeretjük egymást. Rózsika még Donatella fogadott nagymamája is lett az évek alatt, annyira egy hullámhosszon vannak. Sokszor megyünk át beszélgetni vagy segíteni a másikhoz, ha valaki süteményt süt, akkor megosztjuk egymással, de odafigyelünk a másik egészségére és biztonságára is. Rózsika néni már nem olyan fiatal, ezért nagyon vigyázok rá. Amikor rosszul érezte magát, én ápoltam és hívtam orvost is” – mondta a Hír24-nek Kiszel Tünde.

Fotó: kiszeltunde.hu

A naptárdíva nem tagadja, hogy időnként kölcsön is szokott kérni a 80 év feletti hölgytől.

“Sóért, cukorért, lisztért, tojásért időnként átkopogunk a másikhoz. Nagyon praktikus ez, mert így legalább egy hozzávaló miatt nem kell elsétálni a boltig. Aztán van olyan is, hogy bevásárolunk a szomszéd néninek, hogy ne neki kelljen hazacipelnie az élelmet. Tényleg mindenben segítjük egymást” – tette hozzá Tünde.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!