Szórakozás

Cuki fotók! Így nyaralnak Majkáék

A rappernek a nyári szezonban kevés ideje jut családjára, mégis igyekszik lopni maguknak egy pár napot. Legutóbb a Balatonnál pihentek.

Majka zenei karrierje a csúcson van, éppen ezért állandóan be van táblázva a naptára. Ennek ellenére fontosnak tartja, hogy még ebben a zsúfolt időszakban is szakítson időt családjára. Szerinte egy pár nap lazításra mindenkinek szüksége van, és nem kell feltétlenül külföldre utazni ahhoz, hogy az ember jól érezze magát.

Fotó: Positive Communications

“Ha tehetném, minden hétvégén Mariánnal és Hajnival lennék hármasban. Viszont a legtöbb fellépésem ezekre a napokra esik, ezért is igyekszem odafigyelni, hogy havonta egyszer töltsünk együtt legalább két-három napot. Szeretnék példát mutatni, hogy nem kell óriási vagyon és nagy erőfeszítés ahhoz, hogy elutazzunk egy jó helyre és együtt legyünk. Magam sem igénylem mindig a külföldi utazásokat, itthon is tökéletesen érezzük magunkat. A Balaton pedig a gyerek nagy kedvence, ahogy az enyém is” – mesélte a családbővítésen is munkálkodó zenész.


Fotó: Positive Communications

Ajánlott videó

Olvasói sztorik