Szórakozás

Ezért hagyta ott a TV2-t Friderikusz?

Friderikusz Sándor két sikeres produkció után sokak megdöbbenésére távozott a TV2-től, de vajon merre kanyarodik most az útja? A meglepő választ csak kevesen tudják.

Friderikusz Sándor az elmúlt két évtizedben húsz produkciót vitt sikerre négy tévécsatornán. Legutóbb éppen a TV2 Az ének iskolája című műsorában volt osztályfőnök, és szinte mindenki biztosra vette, hogy ő vigyáz majd a műsor új évadába bekerülő nebulókra is – írja a BEST magazin. Csakhogy Sándor bejelentette, nem kíván tovább együttműködni a csatornával. A hírek szakmai összekülönbözésről szólnak, de egy bennfentes ennél egyszerűbb okot lát a döntés hátterében.

“Sándor kamasz volt még, amikor eltökélte, hogy országosan ismert és persze gazdag ember lesz belőle. Mára mindez megadatott neki, de a siker egyúttal el is szigetelte. Ő választotta ezt az utat, de neki már szinte az is gondot okoz, hogy kilépjen az utcára, sétáljon egyet a parkban, megigyon egy kávét anélkül, hogy ne hívná fel magára a figyelmet” – véli tudni az ismerős.

További részletek a BEST-magazinban!


Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik