Szórakozás

Palik László itthon hagyta a családját

A riporter csak néhány napja érkezett családjával Magyarországra, de máris elutazott, ezúttal viszont egyedül repült.

Palik László és Marsi Anikó úgy tűnik végleg lakhelyet váltottak. Siófoki otthonukba már csak látogatóba járnak, igazi székhelyük az argentin nagyváros, Buenos Aires lett. A családtagok, akik féltve őrzik magánéletüket, nem szeretnének nyilatkozni jelenlegi helyzetükről, a Blikk megkeresésére is csak annyit válaszolt a családfő: “Köszönjük, jól vagyunk.”

Ezzel szemben az egyik szomszéd tudni véli, hogy Palikék már a házukat is árulják. “Tavaly nyáron láttam utoljára őket itt a házukban. Jól ismerem őket, a gyerekeket is, Anikó napi rendszerességgel futott délutánonként erre, amikor még itt laktak, de tavaly nyár óta nem láttam őket. Már csak a nagyszülők élnek itt, szerintem őket járnak haza meglátogatni. Azt is beszélik, árulják a házukat” – mesélte a szomszéd.

Az egykori tévés pár néhány napja tért haza Magyarországra, de Palik László itt-tartózkodása nem nyúlt hosszúra. Ő kedd este repült vissza Buenos Airesbe, ahová mindössze csak egy kézipoggyászt vitt magával, a családot azonban itthon hagyta.

 Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik