Light

Barátaiktól is elfordultak Palik Lászlóék

Marsi Anikó és férje eltűntek a nyilvánosság elől, és most kiderült, ismerőseik után sem érdeklődnek.

A médiából visszavonuló, és a hírek szerint külföldön élő Marsi-Palik páros közel egy éve semmit nem hallat magáról. A Bors információi szerint új barátokra leltek, akikkel olyan zárt közösséget alkotnak, hogy régi barátaiknak már nem maradt hely az életükben.

“Szinte észrevétlenül lettek egy országhatárokat is átívelő zárt közösség tagjai, amely ma már a mindennapjaikat is meghatározó és befolyásoló tényezővé lett. Sajnos már velem sem tartja a kapcsolatot Laci” – mondta el a sportriporter egykori kollégája.

A lap szerette volna elérni a házaspárt, de egyelőre nem sikerült őket megszólaltatniuk.

A szekták szokása

A régi barátokkal, szülőkkel megszakítani minden kapcsolatot – a szektákra jellemző magatartás ez. Bár természetesen nem tudjuk, Palikék miért nem jelentkeznek (akár egy nemzetközi vitorlás közösséggel is szorosabbra fűzhették a kapcsolataikat), a Bors információiról könnyen a szektákra asszociálhat az olvasó.

Több szekta is van, amely úgy gondolja, egy új tagjuk régi környezete, ismerősei, barátai, sőt családja is bűnös, elvetendő üzeneteket, értékeket közvetít, sugalmaz, ezért kívánatos megszakítani vele, velük a kapcsolatot. De említhetnénk a fényevőket is, náluk az az ideológia, hogy régi kapcsolatok elszívják az energiákat, ezért „energetikai okokból” el kell vágni minden hozzájuk kapcsoló szálat. De hangsúlyozzuk, nem tudni, hogy mi áll Palikék hallgatásának hátterében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik