Szórakozás

Nem vágyik képernyőre Sváby András

Nyolc év szünet után egyetlen műsor erejéig állt kamera elé a TV2 egykori műsorvezetője.

Sváby András nyolcévnyi kihagyás után egy főzőműsor vendégeként tér vissza jövő héten a képernyőre. Az M1, majd a TV2 egykori műsorvezetője Bede Robival főz a TV Paprika A boldogság receptjei című műsorában, de várhatóan ezután sem vágyik majd vissza a kamerák elé.

“Az elmúlt években általában elutasítottam, ha valamilyen műsorba hívtak. Ezt a felkérést sem azért vállaltam, mert szereplésre vágytam, hanem mert jól ismerem a műsorvezetőt és imádok főzni. Jó volt újra találkozni a régi kollégákkal, elő is jött bennem, hogy mennyire szeretem a forgatásokat. Ennek ellenére azonban a jövőben sem tervezem, hogy képernyős munkát vállalok” – mondta a Hír24-nek Sváby András.

Fotó: TV Paprika

A volt tévés helyette inkább üzleti ügyeivel foglalkozik, és minél több időt próbál a családjával tölteni.

“A vitorlázás mellett a főzés kapcsol ki leginkább. Általában már hónapokkal előbb összerakom a fejemben a karácsonyi és szülinapi menüket, mindenhonnan gyűjtöm az ötleteket. Nincs annál jobb, amikor az ember kinyit egy doboz sört, és nekiáll főzni a családjának” – mesélte Sváby, aki rendszerint saját maga szerzi be az alapanyagokat.

“Nagyon szeretem a piacok hangulatát, rendszeres vendége vagyok a Vásárcsarnoknak és az Óbudai Piacnak is. Bejáratott zöldséges nénikhez és hentesekhez járok, akiknek a humorát kifejezetten szeretem. Ha tehetem, külföldi nyaralások alkalmával is elsétálok a helyi piacra, mert szerintem sokat elárul az adott országról, és ráadásul olyan szép” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik