Szórakozás

Szaxi Maxitól hatalmas lehetőség úszott el

A zenész továbbra sincs sokkal jobb állapotban. Habár a végtagjait már mozgatja, búcsút mondhat ősszel esedékes nagy terveinek.

Fekete Gyula munkahelyén, egy német luxushajón lett rosszul. A Dolly Roll szaxofonosa akkor kómába esett, ma már jobban van ugyan, de még mindig kórházban ápolják. A zenészt nagy lehetőségek várták Kanadában, egy fiatal tehetséggel akart együttműködni és új dalokat írni, de ez már nem fog megvalósulni.

“Közös terveink voltak, amelyeket fellépések előztek meg itthon és külföldön. Például Kanadában, ahol nemrég jártunk, és ott élő magyaroknak zenéltünk hatalmas sikerrel. Folyamatos munka állt előttünk Kanadában, novemberben például egy egész hónapos turné állt szervezés alatt” – mesélte a Blikknek Sárközi Erika, Szaxi Maxi párja.

A nő azt is elárulta, nem érti, miért terjednek pletykák a zenész balesetével kapcsolatban. A hajótársaság azonnal a segítségükre sietett.

“Szemtanúja voltam az esetnek, viszont én olyat soha nem állítottam, hogy a hajótársaság nem volt segítőkész, mivel a recepció a kérésemre azonnal mentőt hívott, amit természetesen a világon mindenhol regisztrálnak is. Szerintem csak félreértés lehetett. A legfontosabb, hogy Gyula mihamarabb felépüljön, és egy kis nyugalom legyen körülötte.”


Fotó: Réti Borbála

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik