Szórakozás

Szaxi Maxi nyaktól lefelé lebénult

Hetek óta öntudatlanul fekszik kómában a Hungária együttes egykori tagja.

Mint megírtuk, június elején Fekete Gyulát súlyos állapotban helikopterrel szállították egy németországi kórházba egy Északi-tenger közepén lévő luxushajóról, ahol az utasokat szórakoztatta zenéjével. Az S. S. Antoinette fedélzetén a lépcsőn hagyott szemétben csúszott meg, majd csúnyán beverte a fejét. Felkelt, nem sejtve, hogy két nap múlva már mit sem fog érzékelni a világból, mert kómába esik. A Blikk megtudta, Szaxi Maxi azóta is kómában van, nyaktól lefelé lebénult.

Fotó: Réti Borbála

“Édesapámnak nem kéne ilyen állapotban lennie, ha csak egy ember lett volna a fedélzeten, aki komolyan veszi. A fejét ért ütéstől ugyan nem ájult el, de egyre furábban kezdett viselkedni. A kapitány meg is kérdezte tőle, miért viselkedik így, azonban ahelyett, hogy felismerték volna a bajt, ráfogták, hogy részeg. Ha megvizsgálták volna, kiderül, hogy egy vérrög keletkezett a fejében, amely miatt aztán később agyvérzést kapott” – mondta a lapnak Fekete Zita, Szaxi Maxi lánya.

Szaxi Maxit jelenleg is kómában tartják, az azonban még kérdéses, vajon milyen állapotban lesz, ha felébred. A szaxofonos súlyos cukorbetegséggel is küzdött, amelyet gyógyszerekkel tartott kordában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik