Szórakozás

Demcsák férje lopott laptoppal akar bizonyítani

A Mokka műsorvezetőjének férje azzal a számítógéppel akarja bizonyítani Zsuzsa állítólagos csalfaságát, amelyet ő maga tulajdonított el.

Demcsák Zsuzsa még januárban emelt vádat ex-férje ellen lopás bűntette, rongálás vétsége, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. K. József bevallotta, hogy valóban ő emelte el a műsorvezető laptopját, azért hogy bizonyítsa felesége hűtlenségét.

A férfi később átadta az eszközt az ügyészségnek, amelyen állítólag megtalálta azokat a chatbeszélgetéseket, melyek alátámasztják a vádakat. A Blikk értesülései szerint a volt férj nem csak ezzel kívánta bizonyítani igazát. Kémprogramot telepített Demcsák mobiljára, amellyel felesége beszélgetéseit követte nyomon.

A válóper továbbra sem zárult le, hiszen K. József meg sem jelent a legutóbbi tárgyaláson, ennek ellenére keményen mocskolódik a TV2 műsorvezetője ellen. A megcsalás mellett, felesége erőszakos viselkedéséről és alkoholproblémáiról számolt be. A férfi állítólag gyerekeivel sem törődik, nem használja ki a látogatási jogát és a gyerektartást se fizeti rendszeresen.

Zsuzsa gyermekei érdekében próbált elhatárolódni a sárdobálástól, de úgy döntött hamarosan tiszta vizet önt a pohárba. Továbbá igyekszik létrehozni egy közösséget a bántalmazott nőknek és gyerekeknek.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik