Szórakozás

Segítséget nyújtó közösséget építene Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető a bántalmazott nőket és gyerekeket szeretné összefogni, és hamarosan saját ügyében is tiszta vizet öntene a pohárba.

Nyilván az elmúlt napok eseményei kapcsán juthatott Demcsák Zsuzsa arra az elhatározásra, amit Facebook-oldalán osztott meg követőivel:

“Sziasztok, Szeretnék egy közösséget kiépíteni. Egy erős, komolyan vett, nők és gyermekek százezreinek menedéket, támaszt és segítséget nyújtó közösséget. Várom minden nő, asszony, lány, gyermek jelentkezését, aki a családon belüli erőszak áldozata volt, vagy akár még mindig bántalmazó kapcsolatban él! Én itt vagyok! Kiléptem a rossz házasságomból, de a férjem bosszújától a mai napig szenvedek. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, de Ti sem! A különbség csak annyi, hogy nálam ez a nagy nyilvánosság előtt zajlik. Írjatok, mondjátok el a ti történeteket, fogjunk össze!Legyünk végre erősek!” -írja a műsorvezető, aki mellett többek között Sarka Kata is kiállt, de Vujity Tvtrko közösségi oldalán is lehet olvasni a témához kapcsolódó bejegyzést.


Fotó: TV2/press.tv2.hu

Egy előző posztjában egyébként Zsuzsa azt írja, úgy döntött, hamarosan beszélni fog a történtekről.

“…Szeretnék és fogok is beszélni hamarosan, mert olyan méreteket ölt ez a minden alapot nélkülöző történet, aminek végre szeretnék véget vetni! Eddig nem tettem, mert a gyerekeim nyugalma volt a legfontosabb. Most azonban érzem, hogy ennek gátat kell szabni. Az a kép, amelyet láthattatok, amelyen szorosan ölelek valakit, az nem más, mint a férjem. Nem más. Egy fogadáson készült. Mélységesen elszomorít, h egy ilyen alaptalan pletyka ellen kell küzdenem! Én eddig nem szólaltam meg, nem bántottam senkit. Élem az életem, gyerekeit egyedül nevelő anyaként, dolgozó nőként. Köszönöm, hogy azt tehetem, ami a legboldogabbá tesz, a gyerekeimmel vagyok…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik