Szórakozás

Visszavág a sztárséf Kásáséknak

Tovább dagad a botrány az olimpikon étterme és a híres olasz szakács, Vito Catalano között. A séf szerint Kásásék hazudnak, ezért ügyvédhez fordul.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Kásás Tamás olasz éttermének sztárséfje, Vito Catalano felmondott az áldatlan állapotok miatt, ráadásul fizetését azóta se kapta meg. Ezekre a vádakra reagálva Ökrös Zsuzsa, a Tommy di Napoli társtulaja egy napilapnak azt nyilatkozta, hogy Vito követelése zsarolás, ami miatt perre mennek.

Az olasz sztárszakács sem hagyhatta szó nélkül a támadást. Elmondta, hogy állításai mind igazak, amikre tanúk is vannak és még így se tálalt ki minden mocskos részletről, de ezután nem kíméli Kásásékat.

“Ügyvédhez fordulok az étterem társtulajdonosának, Ökrös Zsuzsának kijelentése miatt, és mindent dokumentálni tudok, és fogok is. Amit nyilatkoztak, az szemenszedett hazugság! Minden egyes megállapodást, bizonylatot megtartottam, ezt a magyar hatóságoknak, az ügyvédemnek és a Life.hu ügyvédjének is átadom. Szerencsére több tanúm is van, nem csak a szintén hazatért olasz pizzasütők, de magyar pincérek is tanúsítani fogják, hogy minden igaz, amit elmondtam az étteremről. És még nem is pakoltam ki mindenről, ez csak azután fog jönni. Lenne miért félniük Kásáséknak az éttermeket ellenőrző hatóságoktól, és főleg az adóhatóságtól, mert ami a papírokon áll, az nagyon nem felel meg a valóságnak, ezt hamisításnak hívják Olaszországban. Csak hasznot húztak a nevemből, ezt sem hagyom szó nélkül” – mesélte feldúltan Vito a Life.hu-nak.


Fotó: Sport24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik