Szórakozás

Brutális őszinteséggel vall Kásás Tamás

Kásás Tamás (Kásás Tamás)
Kásás Tamás (Kásás Tamás)

A világ egyik legjobb vízipólósa kendőzetlenül írta meg élete történetét. Csalódásokról, fájdalmakról, szerelmekről vall.

Kásás Tamás nevét mindenki ismeri, hiszen a világ egyik legjobb vízipólósa. Ő és a magyar válogatott éveken át verhetetlen volt, mindenki rajongott a játékosokért. Egyedülálló módon a csapat három egymást követő olimpián győzedelmeskedett. A játékosokat a fiatalok ezrei csodálták, példaképnek tartották. Kásás Tamás a nők férfiideálja lett!

A bajnok eddig soha nem osztotta meg valódi érzéseit a külvilággal, de most kivételt tett és megírta élete első harminchat évének történetét, brutális őszinteséggel. Kásás Tamás valódi énjét senki sem ismerhette, eddig. Nem nyilatkozott szakmai témákon túl semmilyen médiumnak, nyilvános szereplései sem igazán voltak. Most először töri meg a csendet. Egy kegyetlenül őszinte könyvben szeretne bemutatkozni a nagyközönségnek úgy, ahogy eddig még sohasem.  Írótársának a közismert újságírót, műsorvezetőt, M. Kiss Csabát választotta. Hónapokon át beszélgettek, megismerték egymást, talán még saját magukat is, így született meg közös munkájuk gyümölcse.

Tamás minden titkát és érzését kitárja a közönségnek, hogy megismerhessék milyen is ő valójában. A könyvben élete legszebb pillanatairól épp úgy szó esik, mint a csalódásokról és a fájdalmakról. Tőle eddig szokatlan módon, nyíltan beszél magánéletéről, szerelmeiről, családjáról, ám természetesen a középpontban a vízilabda áll. Kása, ahogy barátai becézik, szívbemarkolóan beszél a kudarcokról és a hibákról. Sok olyan kulisszatitokra is fény derül a kötetben, amiről egy sportszerető embernek fogalma sem lehet. Megismerhetjük egy élsportoló mindennapjait, annak szépségével és összes testi-lelki fájdalmával együtt.

A könyv felszabadítóan vidám és kegyetlenül komor egyszerre. Hősies és botladozó. Elegánsan könnyed és súlyosan alapos. A kötet nemcsak a vízilabdáról, érmekről, sztorikról szól, hanem valóban a bajnokról, Kásás Tamásról!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik