Szórakozás

Istenes Bencét nem érti a családja

Az X-Faktor műsorvezetőjének szenvedélyét csak testvére érti meg. Szülei és nagymamája nem rajonganak érte.

Istenes Bencének már most is jó pár tetoválása van, legújabb szerzeményeit pedig a Reflektorban mutatta meg. Az RTL Klub sztárja azt is elárulta, hogy meddig menne el és hol a határ.

“Azt szokták mondani, hogy ha az ember tetováltat, akkor nem tudja abbahagyni és ez tényleg igaz. Egyelőre befejezzük az alkarom, aztán egy picit megállok. Azt akarom, hogy teljen el egy kis idő, fogalmazódjanak meg a fejemben gondolatok, aztán továbbmegyek. Azért lesz egy szint, ahol megállok, mert az alkatomhoz és az egyéniségemhez se illene, ha teljesen tele lennék tetoválva” – mondta Bence.

A pletykákkal ellentétben jelenleg is szingli műsorvezető elárulta, hogy a tetoválások iránti imádatát nem fogadta könnyen a családja.

“A nagymamán teljesen ki van borulva ettől. Ő sokkal konzervatívabb, ezekkel a tetoválásokkal nem nagyon tud azonosulni. Ettől függetlenül nagyon szeret, szóval nem fognak emiatt kitagadni. A családból igazából senki sem érti, kivéve az édestestvéremet, aki Németországban él és szintén vannak tetoválásai.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik