Szórakozás

Összeboronálták VV Dorkát és Istenes Bencét

Az egykori villalakó és a műsorvezető mindketten hallottak már a pletykáról, de tagadják, hogy bármi közük lenne egymáshoz.

Az RTL Klub bennfentesétől származó információ szerint a VV6 döntője utáni buliról együtt távozott Dorka és Istenes Bence, és egy csókot is láttak köztük elcsattanni – írja a Bors.

“Én is hallottam a pletykáról, ráadásul elég sok helyről. Abszolút nem történt köztünk semmi. Nem tudom, miért kreál­ták ezt a történetet. A záróbulin beszélgettünk, ez igaz, megittunk egy piát is, de csakugyan nem történt köztünk semmi” – mondta el a lapnak Dorka, akinek ráadásul új barátja is van mostanában.

Fotó: RTL II / Sajtóklub

“Semmi közünk egymáshoz! Az egyetlen alkalom, amikor egy helyen láthattak bennünket, az több mint egy hónapja volt a VV-finálét követő stábbulin. Azóta nem beszéltünk és nem is találkoztunk, még a számát sem tudom Dorkának. Így a továbbiakban nem kívánok a témáról semmit sem mondani, mert nincs is mit” – írta meg a Bors megkeresésére véleményét Bence, akit nemrégiben Kiss Ramónával is alaptalanul hoztak hírbe.

Fotó: RTL II / Sajtóklub

 

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik