Szórakozás

Radics Gigi is kapott a rasszista beszólásokból

A fiatal énekesnő már saját bőrén is megtapasztalta a származása miatti rosszindulatú megjegyzéseket. Új dalában ez ellen szólal fel.

Radics Gigi legújabb, Barna lány című dalában vall saját élete nehézségeiről, amelyeket bőrszíne miatt kellett megélnie.

“A dal konkrétan a rasszizmusról szól. Szerintem ez egy nagyon fontos téma mindenhol a világon. Nagyon remélem, ha az emberek meghallják ezt a dalt, akkor valami megváltozik bennük. Nagyon fontos nekem ez a dal, az én életemet írja le és annyira szépen meg lett fogalmazva a szöveg, hogy amikor megláttam, majdnem sírva fakadtam” – mesélte a 18. születésnapjára készülő énekesnő az Aktívnak.

Gigi, akinek fontosak a roma tradíciók már maga is szembesült a negatív megkülönböztetéssel. “Mi is roma családból származunk és látjuk azt, hogy mik történnek nap, mint nap, különböző helyeken, de velünk is történtek már kellemetlenségek. Egyik nap például indultunk fellépni és az utcánkban elhajtott egy kocsi, amiből ordibáltak ki, hogy büdös cigányok. Hát, érdekes dolog ez.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik