Szórakozás

Hujber Radics Gigi fenekét fogdosta

A Nagy Duett legutóbbi kiesője Radics Gigi és Hujber Feri voltak, akik egy elég merész produkcióval búcsúztak a műsortól.

Hujber Feri és Radics Gigi egy Edda-slágert adtak elő a vasárnapi show-ban, színpadi előadásuk azonban a megszokottnál jóval bevállalósabbra sikeredett.


Fotó: TV2

A rockdal alatt, csak úgy izzott a levegő a két előadó között, akik maguk is elismerték, hogy ezúttal teljesen más arcukat mutatták be, bár továbbjutásukhoz ez sem volt elég.

“Én nagyon élveztem ezt a dalt, mert kiléptünk a komfortzónánkból” – mondta Gigi a Mokka stúdiójában, majd Hujber hozzátette – “Végre kiszabadult a szellem a palackból.”

A koreográfia erősen a testi kontaktusokra épült, ezért a hamarosan kétgyermekes apukává váló Feri alaposan megtapogatta a 17 éves lányt, akinek szemmel láthatóan nem volt ellenére a dolog.

“Már az első héten jóban voltunk. Érdekes, hogy teljesen más karakterek vagyunk, de összepasszoltunk a színpadon és az életben is tök jó barátok lettünk öt hét alatt. Nagyon örülök, már csak ezért is megérte ez a műsor. Éreztem, hogy az előadás egy picit merészebb volt, mint a próbákon. Egyébként meg elrontottuk, ahogy a Feri levett a színpadról, ezért fogta meg a fenekemet” – mesélte nevetve Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik