Szórakozás

VV Gigi kolostorba vonul

Az egykori valóságshow-szereplő ősszel egy több mint két hónapos indiai útra indul, hogy testileg és lelkileg is megtisztuljon.

VV Gigi még 2011-ben hagyta el a villát és azóta nem gyakran hallat magáról. Azt tudni lehetett, hogy a műsor után táncos karrierjén dolgozott, közel egy évvel ezelőtt pedig megszerezte a jógaoktatói szakképesítést. A 24 éves lány most úgy döntött kolostorba vonul, hogy naphosszat meditáljon.

Fotó: RTL Klub

“Két és fél hónapra egy indiai kolostorba költözöm, amely a Himalája lábánál fekszik. Hajnali négytől este kilencig meditálok és jógázom majd. Már régóta éreztem, hogy egy időre szeretném kizárni a külvilágot az életemből, mélyen magamba nézni és részt venni egy testi-lelki megtisztuláson. Szerény körülmények között élek majd, de azok, akik sok időt töltenek távol, interneten tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel” – mesélte Gigi a Borsnak.

A bugyibizniszbe vágó VV Béci húga ezenfelül is komoly terveket szövöget. Szeptembertől egy fővárosi egyetem mesterképző jógaoktató szakán is megkezdi tanulmányait.

“Szerencsére az egyetemre is fel­vettek. Az iskola hat féléves, a kolostor miatt levelezőn kezdem, de a második félévtől nappali tagozatos leszek” – árulta el Gigi, akinek utazásához párja is áldását adta, sőt az is lehet, hogy a férfi majd meglátogatja Indiában – “Még az is lehet, hogy az utolsó két hétre utánam jön, és együtt fedezzük fel India egyes részeit.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik