Szórakozás

Magyar gyerekek a világ legszebbjei

Császár Patrik és Szabó Angelika is első helyezést értek el kategóriájukban a Little Miss & Mr Planet nevű nemzetközi versenyen.

Mint megírtuk, komplett válogatott indul Magyarországról a bolgár Little Miss & Mr Planet nevű modell világversenyre. A gyerekeknek rendezett megmérettetésen mások mellett Ukrajna, Oroszország, Dél-Afrika, Koszovó, Albánia, Lettország is képviseltette magát. Az összesen 40 induló közül négy kategóriában hirdettek győztest, ebből kettőben a magyarok vitték a prímet.

Fotók: Hír24

A hatéves Császár Patrik a Little Mr Planet címet nyerte el, így ő lett a világ legszebb kisfiúja. “Becsülettel készültünk, de nem gondoltuk, hogy ilyen jó eredménnyel zárul a verseny. Nagyon büszke vagyok a fiamra, és ő is nagyon örül. Azóta minden este a srelegével alszik” – mondta a Hír24-nek Császár István, Patrik édesapja.

Kategóriájában szintén első lett Szabó Angelika, aki a Little Miss Planet címet kapta a nemzetközi zsűri pontozása alapján. “Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyezést értünk el, főleg azért, mert ez a bulgáriai volt az első nemzetközi versenye” – árulta el Angelika édesanyja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik