Szórakozás

Közleményt adott ki Szöllősy-Csák Gergely családja

A tragikus hirtelenséggel elhunyt humorista halálának okát a hozzátartozók is megerősítették.

Szöllősy-Csák Gergely, a Dumaszínház és a Showder Klub szereplője 36 éves korában, pénteken vesztette életét, a friss információk szerint baktérium okozta fertőzésben. Ezt most már a család közleménye is megerősíti:

“Családtagunk, Szöllősy-Csák Gedeon Gergely halálával kapcsolatosan az interneten és egyes újságcikkekben napvilágot látott és keringő találgatások okán az alábbi nyilatkozatot tesszük közzé:

Gergő halálát gyors lefolyású bakteriális fertőzés okozta, ezzel került kórházba. A kórházban lelkiismeretes és szakszerű ellátásban részesült, mindent megtettek annak érdekében, hogy ne a betegség győzedelmeskedjen, azonban Gergő szervezete az orvosok minden igyekezete ellenére sem tudott felülkerekedni a betegségen. Nagyon megrendültünk Gergő hirtelen, tragikus elvesztése miatt. Nagyon köszönjük azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban felé kinyilvánítanak. Mindenkit arra kérünk, hogy méltatlan találgatásokkal, feltételezésekkel ne súlyosbítsák senki bánatát, kérjük, hogy tartsák tiszteletben minden Gergőt szerető ember gyászát.

A Gyászoló Család”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik