Szórakozás

Kiderült, mi okozta Szöllősy-Csák Gergely halálát

A Dumaszínház szombati közleményében arról számolt be, hogy a fiatal humorista tragikus hirtelenséggel elhunyt. Mindenki döbbenettel fogadta halálhírét.

Szöllősy-Csák Gergely szervezetét egy bakteriális fertőzés támadta meg, mely végzetes lefolyású volt. A hétvégén még csak találgattak az elkeseredett rajongók. Mivel Gergely szeretett motorozni és pénteken Dabasnál történt egy halálos baleset, sokan azt gondolták, talán a stand up sztár lehetett. Most azonban egy közeli hozzátartozó tisztázta a körülményeket.

“Egy hónapja került kórházba, lázas volt. Az orvosok szerint egy olyan baktérium terjedt el a szervezetében, ami egészséges emberekben is megtalálható” – mesélte a Borsnak a megrendült barát, aki azt is elárulta, hogy a család képtelen feldolgozni a tragédiát, de nem kívánnak vizsgálatot indítani a kórház ellen.

Gergely nagyon sokoldalú személyiség volt: amellett, hogy stand up komikusként a Heti Hetesben, a Showder Klubban és a Dumaszínházban is fellépett, szövegíróként, rendezőként, újságíróként tevékenykedett. Az eredetileg teológia szakon végzett polihisztor fél esztendeje a köztévé hírműsorainak szerkesztője volt. Munkatársai szerint nagyon feldobta az új feladat, élvezettel dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik