Szórakozás

Kozsó titokban már meg is nősült?

A szomorú szamuráj januárban még esküvője előkészületeiről dicsekedett, most pedig nagyon titokzatosan beszélt az eseményről.

Kozsó és fiatal barátnője, Keira már több mint három éve alkotnak egy párt és remekül megvannak, habár az énekes bevallotta, hogy ez főleg párja türelmének köszönhető.

“Mivel én nyughatatlan típus vagyok, ezért neki sokkal több kompromisszumot kell megtennie velem kapcsolatban, mint amire én hajlandó lennék érte. És ezt kimondom, mert tényleg így van. Nem tennék meg annyit egy nőért, mint amennyit önző férfiként elvárok cserébe” – mesélte Kozsó Joshi Bharat Másképpen című műsorában.

Az Ámokfutók énekese esküvői terveiről is beszélt. Miközben az év elején még ő dicsekedett el a részletekről, most azt állította, hogy csak a média erőltette rájuk a témát. Aztán megint azt feszegette, hogy hogyan lesz a nagy esküvőből szűk körű és meghitt ceremónia. Kozsó mindenesetre nagyon titokzatosra vette a figurát, vagy ahogy ő fogalmazott “misztikusra”, mintha házassága léte vagy nem léte sorsfordító lenne az emberiség számára.

“Volt egy olyan időszak, amikor mindenáron össze akartak bennünket boronálni, még hajlandóak is voltunk rá. Elmentünk egy esküvői ruhaszalonba, de az maradjon titok, hogy hova jutottunk. Az ember elkezd tervezni, az elején még ötszázan vannak a vendéglistán, aztán már csak százan, a végén harmincan, aztán annyira jó, amikor már csak ketten vagytok és az esküvői tanú, tehát ez is nagyon jó. El lehet idáig is jutni, mert nagyon fontos, hogy azok a pillanatok arról szóljanak, akiért vannak, tehát magáról a menyasszonyról és a vőlegényről.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik