Szórakozás

Hárem szórakoztatta Berkit a legénybúcsúján

A megosztó celeb barátaival bulizott augusztusi esküvőjére készülve. Kilenc bikinis lány is részt vett az eseményen.

Egy luxusvilla kertjében, medencés partyval ünnepelte legényélete végét Berki Krisztián, ahol barátai kilenc hölggyel is kedveskedtek a nősülni készülő exfocistának. A buli igen jól sikerült, olyannyira, hogy Berki barátja, a rapper Dynamic nem is túl derűlátó az esküvővel kapcsolatban.

“Tudom, miről beszélek. Egyrészt én már kétszer voltam nős, másrészt ismerem Krisz­tiánt. Állandóan flörtöl, ismerkedik. A legénybúcsún is ezt tette a lányokkal, sőt, párszor el is tűnt a szemünk elől. Megvádolni nem akarom, de egy biztos: el fognak válni Pamelával. Néha azt érzem, hogy csak az imázsa miatt játssza ezt az esküvősdit” – nyilatkozta a Borsnak Dynamic.

A lap informátora szerint a partyn a lányoknak feladatok voltak meghatározva, volt aki masszírozta, volt aki a zenét szolgáltatta és volt aki étellel-itallal látta el a Facebook-oldalán családról bölcselkedő celebet. Mindezek ellenére Berki Krisztián egyáltalán nem érzi úgy, hogy megingott volna az elhatározása a lagzival kapcsolatban:

“Kilenc nő és a barátaim is kevesek ahhoz, hogy eltántorítsanak az esküvőtől. Tény, hogy jól éreztem magam, és hogy ezt a legénybúcsút próbának minősítettük át, és lesz egy éles is. Arra már most kíváncsi leszek, ott mi történik.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik