Szórakozás

Bréking! Berki megvillantotta emberi oldalát

Az Édes Élet sztárja olyat mutatott, amit eddig még soha. Vallomása egy "átlagember" szájából természetes lenne, de az övéből szenzáció.

Berki Krisztián bicskanyitogató húzásait napestig sorolhatnánk. Nem hagyható szó nélkül, hogy anyósával fizettetné meg lagziját, miközben milliós vagyonával kérkedik, de kislánya 27 milliót érő keresztelői aranytömbje is kiverte a biztosítékot, amit azóta már el is loptak tőle.

Most azonban merőben szokatlan arcát mutatta az üzletember. Párját dicsérte és tökéletesnek nevezte alakját, de elárulta azt is, hogy számára Pamela személyisége a legfontosabb. Kijelentése már-már emberi közelségbe hozta a macsót.

“Pamelának én már a személyiségét szeretem. Az, hogy itt-ott változott a teste vagy formálódott, az a párkapcsolatunkban nem jelent problémát, de ismerem az ő lelki világát és ezért próbálom őt motiválni, hogy kezdjen edzeni. Addig nem lesz magával elégedett, amíg nem nyeri vissza a terhesség előtti alakját, úgyhogy nyüstölnöm kell egy picit” – mondta Berki az Édes Életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik