Szórakozás

Egy pénzváltóba szorult egy nő Szegeden

Három riasztást kaptak a megye tűzoltói az elmúlt huszonnégy órában.

Három hívás futott be a megyei katasztrófavédelem központjába csütörtökön. Mindhárom alkalommal a szegedi tűzoltók segítségére volt szükség – tudtuk meg Molnár Krisztinától, az igazgatóság szóvivőjétől.

Délelőtt 11 órakor az egyik bevásárlóközpontból érkezett segélyhívás. A parkolóban felállított pénzváltó konténer zsilipajtajai közé szorult az ott dolgozó fiatal nő. A tűzoltók felfeszítették az ajtókat, majd átadták a lányt a mentősöknek.

Délután, háromnegyed öt körül a Szatymazi úti körforgalomhoz riasztották a megyeszékhely tűzoltóit, egy Iveco kisteherautó motortere ugyanis kigyulladt. A sofőr megpróbálta eloltani a tüzet, de nem járt sikerrel, így az a hivatásosokra maradt. A műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Délután, negyed hatkor érkezett az utolsó bejelentés. A zsombói Bába dűlő egyik gyümölcsösében, körülbelül ötezer négyzetméteren száraz fű, avar égett. A tüzet a szegedi ügyeletes egység tűzoltói sikeresen megfékezték. Senki sem sérült meg. A lángok lakóépületeket nem veszélyeztettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik