Szórakozás

Istenes Bence tagad

Az X-faktor műsorvezetője határozottan állítja, nincs romantikus kapcsolat közte és Kiss Ramóna között.

Istenes Bence a hétvégén egy igencsak félreérthető fotót posztolt magáról és a Barátok Közt színésznőjéről. Habár maga a fénykép még nem lett volna gyanús, a mellé írt idézet már annál inkább. “Minden perc mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet… :)))))) “

A megjelenés után azonnal megindultak a találgatások, hogy a két fiatal között milyen kapcsolat lehet, de az érintettek tagadják, hogy egy párt alkotnának.

“Csakhogy tisztázzuk, mert látom, hogy egyre okosabb emberek kezdik megfejteni, hogy miért tettünk ki egy semmitmondó képet egy gagyi idézettel… Nem, nem vagyunk együtt, semmi közünk egymáshoz Ramónával ilyen téren, de ezt soha nem is állítottuk. Szimplán jókedvünkben voltunk és spontán posztoltunk… úgyhogy mindenki nyugodjon le a pi***ba, nem kell túlmisztifikálni a dolgot :)))” – reagált Bence a pletykára.

A hozzászólók között többen is vannak, akik ennek ellenére sem hisznek a műsorvezetőnek, de olyan is akad, aki úgy gondolja Bence csak önreklámot kreált magának. Ön mit gondol?


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik