Szórakozás

Lányáért küzd Nkuya Sonia elhagyott párja is

Az énekesnő és expasija nem jutnak közös nevezőre a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, a Londonban élő férfi magával vinné a kislányt.

Nkuya Sonia kálváriája tovább gyűrűzik, a Megasztárban feltűnt énekesnő és egykori szerelme nem tudnak megegyezni a kis Annabella elhelyezéséről, ahogy erről már írtunk is. Most az apuka is kifejtette véleményét az ügyben.

“Egy édesapának is ugyanolyan jogai vannak, mint egy édesanyának” – kezdi saját verzióját  a Mat Diamon művésznéven dalokat szerző Mezei Mátyás a Borsnak.

“A bírósági végrehajtásra várok, ami elég drasztikus lehet. Azzal is járhat, hogy amíg én nem tudom átvenni a lányomat az anyjától, addig Annabellát intézetbe viszik. Ennek nem akarom kitenni a lányomat. Mindvégig törekedtem az együttműködésre, de Soniával nem lehet beszélni. A láthatást is megtagadja, állandóan változtatja a telefonszámát, mindent megtesz, hogy ne léphessek kapcsolatba a kislányommal. Karácsonykor láttam utoljára a gyerekemet, és hiába könyörgök neki e-mailben, nem hatja meg semmi. A gyámügyi hivataltól is azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ő megkereséseikre sem reagál. Harcolni fogok az apai jogaimért. Három éve részemről ez egy mindent elsöprő szerelemnek indult Soniá­val, együtt döntöttünk úgy, hogy Londonban folytatjuk tovább a közös életünket” – mondta el a jelenleg Angliában szakácsként dolgozó apuka.

“Minden erőmmel azon vagyok, hogy Soniával rendeződjön a viszonyunk, és mindkettőnk számára kedvező megoldás szülessen, ugyanakkor meggyőződésem, hogy mindent figyelembe véve nálam jobb helyem van a kislány. Nekem eszem ágában sem lenne eltiltani Soniától, tisztában vagyok az édesanya fontosságával, és azt szeretném, ha közösen oldanánk meg mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos.”


Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik