Szórakozás

Gombos Edina retteg kislánya kamaszkorától

A műsorvezető gyermeke még csak ötéves, de már most sok vitájuk van. A szőke tévés előre fél, milyen lesz a kapcsolatuk a jövőben.

Gombos Edina természetesen imádja kislányát, de Miri már most annyira határozott személyiség, hogy gyakran harcolnak egymással.

“Miri egy hihetetlenül nagydumás, cserfes, nagyon cuki gyerek, de azt gondolom, hogy nekünk nagyon nagy harcaink lesznek, ez már most kijön. Nagyon karakteres, tudja mit akar, a végsőkig elmegy és harcol az anyjával, az apját meg persze az orránál fogva vezeti. Rettegek attól, hogy milyen lesz, ha majd kamaszkorba lép” – árulta el Edina Joshi Bharat műsorában.

A műsorvezető gyermekének mindenről meg van a saját véleménye, így édesanyja le sem tagadhatná, hiszen ő is mindent kimond, ami a szívét nyomja. Legutóbb például a vékony modelleket kritizálta, előtte pedig a Kiszel Tünde-jelenségről beszélt közösségi oldalán.

A beszélgetés során, a kistestvér kérdése se maradhatott ki, de Edina elmondta, egyelőre nem biztos a dologban. Férje már nagyon szeretne második gyereket, de ő még várna vele, ezért inkább a sorsra bízzák a dolgot.

“Miri abban az időszakban született, amikor nagyon nem számítottunk rá, egyszerűen jött, amit egy égi jelnek vettünk. Azt gondolom, hogy a második gyerekkel is így lesz, akkor jön majd, amikor jönnie kell. Beszélünk róla, tudjuk, hogy kell Mirinek egy kistesó, de nem tudjuk még, hogy mikor.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik