Szórakozás

Baleset és avartüzek

Négy riasztást kaptak az elmúlt huszonnégy órában a megye tűzoltói.

Egy balesethez, egy, a házában rekedt asszonyhoz és két avartűzhöz hívtak tűzoltókat az elmúlt huszonnégy órában – tájékoztatta portálunkat a tegnapi nap megyei eseményeiről Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Reggel kilenc körül a szegedi Francia utcából kérték a segítségüket. Egy idős nő elesett a lakásában, a mentősök azonban nem tudtak bejutni hozzá. A tűzoltók az erkélyen keresztül bemásztak, majd ajtót nyitottak a szolgálat munkatársainak.

Délben a Szeged határában történt autóbalesethez hívták őket. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Széksósi úton egy autó, eddig tisztázatlan okból egy fának csapódott. A sofőr a helyszínen meghalt. A testét a tűzoltók vágták ki a kocsi roncsai közül.

Délután háromkor Csongrádról érkezett hívás a központi segélyhívóra. A Dongéri csatorna mellett egy körülbelül egy hektárnyi területen avar égett. A csongrádi tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat. Senki, illetve semmi nem sérült meg.

A nap utolsó hívása este hatkor futott be. Apátfalván, a Széchenyi utca egyik kertjében három körbála és az avar fogott tüzet. A makói tűzoltók szinte azonnal a helyszínre értek, így sikerült megakadályozni, hogy a lángok szétterjedjenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik